skip to Main Content

Utmärkelser

VM 2018

Ostar vart än ögat når. I alla former och färger. En bra bit över 3 500 olika. Vi som var nya i gamet 2018 blev lätt överväldigade av det hela. I klassen för nya hårdostar fick Gärda en bronsplakett! Skratt och tårar blandas i ett slag – vilken lycka!

SM 2018

Juryn kallar vår Färskost med Hjortron och kvanne för ”Kärlek på bit”. Guld utdelas! Hela burken åt de upp! Glädjetjuten borde hörts i hela Sverige.

SM 2019

Att vinna Guld en gång är fantastiskt, men Guld två år i rad!! Färskost med Hjortron och kvanne blev för andra året i rad utsedd till Sveriges godaste oljemarinerade ost! ”Man kan inte sluta äta den” – vilken feedback på hårt arbete!

Ostfestivalen 2020

Gärda rönte uppmärksamhet på Ostfestivalen 2020 i Stockholm! I klassen för grynpipiga ostar fick Gärda den högsta utmärkelse som delades ut! Silver plakett! Att mathantverk kan ge bästa kvalitet, det fick vi bekräftat!

White Guide 2020

Sommaren 2020 blev vi rekommenderade av White Guides som ett av dem utsedda Gastronomiska äventyr.
whiteguide.com →

Artiklar i pressen

Det finns många artiklar skrivna om Mathantverket Vuollerim, eller Mathantverkshuset som vi hette först. Här delar vi några som vi tycker beskriver oss. Vi vill också bjuda på vad kockarna Sadie och Chris skrev om Vuollerim när de kom hem till Denver, USA.

En varm och skön sommardag…

Mathantverkshuset i Vuollerim

SM-guld och VM-brons till Vuollerim

Vuollerim, Sweden – The Best Food Destination You have never heard of

Back To Top