skip to Main Content

Köp- och leveransvillkor i Mathantverket Vuollerims webbshop

Allmänt
För att handla i webbshopen måste du vara 18 år. Är du yngre måste du ha målsmans godkännande.

Produkternas vikter
Vi säljer våra ostar i bitar eller hela. De gäller både enskilda ostar och de som ingår i Mejerskans val, Ostogram och andra paket. Alla vikter som anges i webbshopen är minimum vikt.

Bilder
Vi tillverkar våra ostar hantverksmässigt och kan därför inte garantera att ostarna har exakt samma utseende eller färg som dem som visas på bilderna. Ostarnas färg kan också variera beroende på datorskärmens återgivning och inställning.

Ånger- och returrätt
När du handlar on-line hos Mathantverket Vuollerim omfattas du av konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Observera att det gäller särskilda regler vid köp av livsmedel på nätet då den så kallade ångerrätten inte gäller. Läs mer på Konsumentverkets sida om Ångerrätt vid distansköp. Är du missnöjd med någon av våra ostar eller på annat sätt kontaktar du oss. Se under Reklamation nedan.

Hantering av personuppgifter
Vi garanterar att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter som du delger oss i samband med dina köp.

Priser
Alla priser till privatpersoner anges i svenska kronor inklusive lagstadgad moms, till företagskunder med inloggning är de exklusive lagstadgad moms. Fraktkostnad tillkommer och läggs till slutpriset i kassan. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar på grund av ändrad moms eller andra ändringar utanför vår kontroll.

Betalning
I Mathantverket Vuollerims webbshop betalar du via de betaltjänster Klarna erbjuder.

Leveransvillkor och fraktkostnad – Privatperson
Vi skickar osten måndagar och tisdagar. Beställning senast arbetsdagen före måndag eller tisdag kommer normalt fram 1-3 dagar efter det är skickat. Undantag gäller vid längre helger med så kallade klämdagar. För närvarande levererar vi ost endast inom Sverige. Meddelande skickas med sms eller epost. Vi reserverar oss för fraktförseningar orsakade av fraktbolagen som överstiger den leveranstid de har uppgett.

Vi skickar i kylt emballage. Du bör hämta ditt paket inom 24 timmar, längre än så garanterar vi inte kvaliteten.

Till priserna tillkommer kostnad för frakt. För försändelser upp till 2000g debiteras 99 kr inkl moms, 2000-3000 g debiteras 125 kr inkl moms  och försändelser 3000-5000 g debiteras 300 kr inkl moms. Vid större order ber vi dig kontakta oss på order@mathantverketvuollerim.se eller 0976-10003.

Leveransvillkor och fraktkostnad Företag
Beställningar hämtas måndagar och onsdagar av fraktbolagen. Beställning behöver vara oss tillhanda 2 arbetsdagar före ordern ska skickas iväg. Undantag gäller vid längre helger med så kallade klämdagar. För närvarande levererar vi ost endast inom Sverige. Vi reserverar oss för fraktförseningar orsakade av fraktbolagen som överstiger den leveranstid de har uppgett.

Vi skickar med Lincargo i norra Sverige och Bring Frigo till södra Sverige (Sundsvall och söderut). Faktiska fraktkostnader tillkommer. Vid kyld frakt med LIncargo faktureras 200 kr ex moms upp till 20 kg. Med kyltransport med Bring Frigo är kostnaden 800 kr ex moms upp till 50 kg. Leverans till dörr dit företagen levererar. På kundens begäran kan även beställningen skickas i kylförpackning med DHL enligt samma premisser som för privatpersoner, se ovan. Mathantverket Vuollerim ansvarar ej för temperaturen vid leverans vid frakt med DHL.

Reklamation
Om din produkt är skadad eller felaktig ska du reklamera inom skälig tid. Om en produkt på något sätt är felaktig eller om du av andra skäl är missnöjd kontakta oss på order@mathantverketvuollerim.se eller på telefon 0976-10003. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Ändringar
Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor utan något föregående varsel. Vi förbehåller oss även rätten att neka en obetald order i alla skeden. De priser och köpvillkor som gällde vid beställningstillfället är också det som gäller för ditt köp.

Back To Top